Információk az Esküvő és fotó smink képzésről

Információk az Esküvő és fotó smink képzésről

Moduljaink egymástól függetlenül is elvégezhetőek, de az emelt szintű modulokhoz sminkes alapképzettség szükséges. Nálunk tanuló sminkesek részére szakmai gyakorlati lehetőséget tudunk biztosítani bármely területen! Minden képzés fotózással egybekötött vizsgával zárul és minősített oklevelet ad. Minden csoport maximum 3-5 fő és a vezető oktató mellett mellett egy oktató asszisztens is segíti a munkát. Havonta egyszer lehetőség van ingyenes gyakorló délutánon részt venni a Kreatív Sminkműhelyben. Minden eszközt és anyagot a tanulási időszak alatt biztosítunk. Részletfizetés egyéni megegyezés szerint 3-4 részletben lehetséges!
Képzésünkre jelentkezz a Kapcsolat menüpontban, neved és telefonszámod elküldésével és mi felvesszük veled a kapcsolatot.
További információ: 06 70 775 8827

Esküvői és fotó smink – MODUL 2.

Két nagy témát feldolgozó modul. Tradicionális és trendi menyasszonyi sminkeket tanulhatsz, többféle technikával. A fotó smink órákat a fotós oktatónkkal közösen tartjuk. Fotózási alapismeretek, retus alapismeret, fotósmink készítés és kielemzés  A sminkes oktatók mellett, fotós és stylist is tart órát és segíti a tanulókat a képzés során!
képzés időtartama: 8 hét
képzés ára: 140.000 Ft/+ÁFA