Információk az Extrém art képzésről

Információk az Extrém art képzésről

Moduljaink egymástól függetlenül is elvégezhetőek, de az emelt szintű modulokhoz sminkes alapképzettség szükséges. Nálunk tanuló sminkesek részére szakmai gyakorlati lehetőséget tudunk biztosítani bármely területen! Minden képzés fotózással egybekötött vizsgával zárul és minősített oklevelet ad. Minden csoport 3-5 fő maximum és a vezető oktató mellett mellett egy oktató asszisztens is segíti a munkát. Havonta egyszer lehetőség van ingyenes gyakorló délutánon részt venni a Kreatív Sminkműhelyben. Minden eszközt és anyagot a tanulási időszak alatt biztosítunk. Részletfizetés egyéni megegyezés szerint 4-5 részletben lehetséges!
Képzésünkre jelentkezz a Kapcsolat menüpontban, neved és telefonszámod elküldésével és mi felvesszük veled a kapcsolatot.
További információk: 06 70 775 8827

MODUL 4. Extrém és artistic smink

Rendkívül átfogó képzés az extrém smink szerelmeseinek. Ceruza és aqua technika oktatása, emelt színelmélet és eytrém anyaghasználat valamint tervezési ismeretek és egyéni alkotások kivitelezése. Ismerkedj meg a sminkes szakma legújabb területével az artistic make up keretein belül. Kreatív fejlesztés és sok-sok technikai trükk ebben a modulban.
képzés ideje: 12 hét
képzés ára: 180.000 Ft/+ÁFA