Információk a Beauty képzésről

Információk a Beauty képzésről

Moduljaink egymástól függetlenül is elvégezhetőek, de az emeltszintû modulokhoz sminkes alapképzettség szükséges. Nálunk tanuló sminkesek részére szakmai gyakorlati lehetőséget tudunk biztosítani bármely területen! Minden képzés fotózással egybekötött vizsgával zárul és minősített oklevelet ad. Minden csoport 3-5 fõ maximum és a vezető oktató mellett mellett egy oktató asszisztens is segíti a munkát. Havonta egyszer lehetőség van ingyenes gyakorló délutánon részt venni a Kreatív Sminkműhelyben. Minden eszközt és anyagot a tanulási időszak alatt biztosítunk. Részletfizetés egyéni megegyezés szerint 4-5 részletben lehetséges!
Képzésünkre jelentkezz a Kapcsolat menüpontban, neved és telefonszámod elküldésével és mi felvesszük veled a kapcsolatot.
További információ: 06 70 775 8827

Beauty day & night – pro sminkes alapképzés – MODUL 1.

A sminkes szakma technikai alapjait oktató modul kezdőknek. Elsősorban azoknak ajánljuk akik erős technikai tudást szeretnének szerezni viszonylag gyorsabb tempóban. A beauty modulban a hagyományos technikák mellett benne az airbrush makeup alapjai is.
képzés időtartama: 14 hét, hetente 1×4 óra
képzés ára: 350.000 Ft/+ÁFA