Információk a Fashion képzésről

Információk a Fashion képzésről

Moduljaink egymástól függetlenül is elvégezhetőek, de az emelt szintű modulokhoz sminkes alapképzettség szükséges. Nálunk tanuló sminkesek részére szakmai gyakorlati lehetőséget tudunk biztosítani bármely területen! Minden képzés fotózással egybekötött vizsgával zárul és minősített oklevelet ad. Minden csoport 3-5 fő maximum és a vezető oktató mellett mellett egy oktató asszisztens is segíti a munkát. Havonta egyszer lehetőség van ingyenes gyakorló délutánon részt venni a Kreatív Sminkműhelyben. Minden eszközt és anyagot a tanulási időszak alatt biztosítunk. Részletfizetés egyéni megegyezés szerint 3-4 részletben lehetséges!
Képzésünkre jelentkezz a Kapcsolat menüpontban, neved és telefonszámod elküldésével és mi felvesszük veled a kapcsolatot.
További információ: 06 70 775 8827

Absolute fashion – MODUL 3.

Ezen a képzésen átfogó tudást lehet szerezni a fashion sminkekről, a no make up look-tól a kifutókon és fotókon megjelenő extrém sminkekig. Egyedi smink és anyag-használat, amely lehetővé teszi, hogy Te legyél a legfelkészültebb sminkes a divatszakmában. A modul záróvizsgája egy fashion fotózás profi modellekkel!
képzés időtartama: 10 hét
képzés ára: 160.000 Ft/+ÁFA